Demontering

Vi utför varsam demontering av allt från dörrar till stålbalkar, med noggrannhet och anpassade lösningar för återanvändning eller återvinning.

Expertis inom demontering för mängder av olika material

Med många års erfarenhet inom demontering har vi utvecklat ett brett kunnande och samlat på oss mängder av små knep som säkerställer att vi alltid levererar bästa möjliga resultat. Vi hanterar en stor variation av material och byggnadskomponenter, vilket gör att vi kan erbjuda flexibla och anpassade lösningar oavsett vilken typ av objekt eller struktur som ska demonteras. Oavsett om ni står inför en mindre renovering eller ett större rivningsprojekt kan ni lita på att vi tar hand om demonteringen med högsta professionalism och omsorg.

Varsamt och med precision

Vår expertis och metodik inom demontering innebär att vi alltid strävar efter att bevara materialens värde, oavsett om målet är återanvändning, återförsäljning eller miljövänlig hantering. Processen varierar beroende på vilket material eller produkt det handlar om. Vi lägger stor vikt vid att arbeta varsamt och med precision, vilket innebär att de objekt vi demonterar behåller sitt skick från start till slut. Detta är särskilt viktigt när syftet är att återanvända eller återmontera material i andra projekt, och vi ser alltid till att säkerställa hög kvalitet genom hela processen.

Exempel på demonteringsobjekt som vi hanterar

Dörrar och entrépartier

Vi demonterar dörrar och entrépartier med noggrannhet för att bibehålla deras funktion och estetik, oavsett om de är av trä, glas eller metall.

Fönster och glaspartier

Våra metoder för fönsterdemontering säkerställer att glaset förblir intakt och ramarna oskadade, vilket gör dem redo för återanvändning eller vidare hantering.

Kontorspartier och kök

Oavsett om det handlar om att ta ner skiljeväggar, köksinredning eller kontorsmöblemang, demonterar vi dessa med precision för att underlätta återmontering på en ny plats eller för återvinning.

Textilgolv och undertaksplattor

Vi demonterar textilplattor och undertak på ett sådant sätt att de kan återanvändas där så är möjligt, eller återvinnas på ett miljövänligt sätt.

Portar och trappor

Tunga och stora objekt som portar, industriella dörrar och trappor demonteras med rätt teknik för att säkerställa att de kan flyttas och hanteras utan att ta skada.

Taktegel och stålbalkar/limträ

Vi hanterar även större byggnadsstrukturer som taktegel och bärande konstruktioner, inklusive stålbalkar och limträbalkar. Vår noggrannhet gör att dessa material kan återanvändas eller återvinnas effektivt.

WC-porslin och armaturer

När det kommer till mer ömtåliga material som wc-porslin eller belysningsarmaturer, arbetar vi extra varsamt för att undvika skador under demonteringen.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå